Sobre nosaltres

Benvingut/da a API Academy, el nou concepte de formació immobiliària.

API Academy és una institució acadèmica amb una clara vocació de projecció internacional, que treballa per enfortir el coneixement de tots els agents participants en el sector immobiliari, mitjançant la investigació i l’activitat docent. En aquest sentit, és l’espai de trobada i reflexió del sector immobiliari, a disposició de professionals, col·laboradors, institucions públiques i privades i la societat en general.

Creiem que ser agent immobiliari és més que una professió; és l’ofici on la mediació, la gestió i l’assessorament ajuden a regular un dret universal: el dret a l’habitatge. És per això que volem acompanyar aquests professionals en el seu creixement laboral.

Oferim la formació més innovadora i tots els avenços en matèria d’aprenentatge per tal que l’assoliment de nou coneixement s’adeqüi a les diferents necessitats i al desenvolupament de cada negoci immobiliari. Mitjançant la nostra oferta formativa, es poden consolidar i reforçar les habilitats professionals del sector, fins i tot a través dels dispositius mòbils.

Juntament amb la formació, insistim en la nostra missió d’elaboració d’estudis sobre matèries pròpies de la nostra competència, estretament vinculades al sector i que són la millor carta de presentació per a la projecció internacional.